Sahan Supermarkten

Het begon allemaal zo’n 30 jaar geleden, toen de heer Yuksel Sahan een klein groentewinkeltje opende in de Kameliastraat in Rotterdam. Hij heeft daarmee de basis gelegd van de Huidige Sahan supermarktketen.

Het aanbieden van hoogwaardige producten en het vergaren van een trouwe klantenkring, maakte het mogelijk in 2000 een pand van 700m2 te openen, waarmee de eerste Sahan Supermarkt een feit was. De supermarkt bleek een groot succes, en in 2006 volgde de 2e Sahan supermarkt De groei zette gestaag door, en inmiddels heeft Sahan Supermarkten 6 filialen in eigen beheer en is niet van plan het daarbij te laten.


Onze bedrijfsfilosofie

Sahan supermarkten werkt vanuit een bijzondere bedrijfsfilosofie waarbij onze klanten, samenwerking, culturele tradities en milieu centraal staan. Ieder mens is van onschatbare waarde! Daarom investeren we ook fors in onze personeelsbestand en klantenkring. Het onderhouden van goede contacten is een belangrijke investering voor in de toekomst. Ook een goede samenwerking met onze partners is voor ons van immens belang. Culturele normen en waarden zijn in ons hart geworteld. Het vasthouden aan mooie culturele tradities , biedt een toegevoegde waarde aan de manier waarop wij onze supermarkten leiden.

Een van de belangrijkste ingrediënten voor de groei van ons bedrijf is voor ons het respectvol onderhouden van relaties met onze klanten en met ons personeel. Hun mening telt! Door een goede afstemming van ons aanbod op de steeds veranderende vraag, en een luisterend oor voor de kritische noten van zowel onze klantenkring als van ons personeel blijven wij optimale resultaten najagen.


Onze supermarktenIn onze supermarkten bieden wij u een grote verscheidenheid aan topproducten aan. Uiteraard tegen een voordelige prijs. Veel van onze producten zijn standaard laag geprijsd. Daar bovenop kunt u in onze supermarkten, doormiddel van de Sahan klantenkaart, iedere maand kans maken op hele mooie prijzen. Ook kunt u in onze supermarkten vriendelijk en behulpzaam personeel verwachten. Service staat bij Sahan Supermarkt hoog in het vaandel. Bij Sahan Supermarkt telt vooral uw mening. Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of een klacht, dan horen wij dat graag via info@sahan.nl.
Eigen merken

Sahan supermarkten biedt u betrouwbare kwaliteit aan van ons eigen merk: Sahane. Dit houdt in dat u vele soorten producten met de beste kwaliteit voor de laagste prijs bij Sahan kunt vinden.

Bestel hier Sahane producten


Sahan groothandel en fabriek

Naast onze supermarkten, beschikken wij ook over een groothandel en fabriek. Vanuit onze groothandel leveren wij alles voor uw horecagelegenheid. Sahan Groothandel is gespecialiseerd in het aanbod van producten voor shoarma zaken, snackbars, pizzeria’s en andere fastfood restaurants. Een greep uit ons enorme aanbod zijn: groenten, deegwaren, sauzen, blikjes en flesjes limonade, maar ook horeca apparatuur voor in uw keuken en handige verpakkingsmaterialen.

Voor meer informatie over onze producten en de prijzen daarvan kunt u ons altijd benaderen. Bel ons en maak vrijblijvend een afspraak om onze producten te komen bekijken. U bent van harte welkom! Ons hoofdkantoor en distributiekantoor zijn gevestigd aan de Bornissestraat 33 op industrieterrein Spaanse polder te Rotterdam.

Sinds 2010 beschikt Sahan Supermarkten ook over een eigen vleesfabriek. Deze is gevestigd in België. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van vlees en vleesproducten. Met onze eerdere ervaring op horecagebied, zijn wij echter al jaren actief op deze markt. We weten wat onze klanten willen en daarom doen we altijd ons uiterste best om aan hun verwachtingen te voldoen. Bij ons staat kwaliteit en service voorop.

Wij produceren in de meeste hygiënische omgevingen. Al ons personeel is zorgvuldig opgeleid en zich bewust van de moderne eisen voor kwalitatief hoogwaardige producten. Onze producten voldoen aan HACCP en aan Halal eisen. Naast onze werkzaamheden als producent zijn wij ook altijd bereid onze klanten te adviseren en te begeleiden om op deze manier samen succesvol te zijn. Wij nemen jonge ondernemers graag bij de hand en voorzien hen graag van deskundig advies.


Contact

Als u een vraag heeft over een product of een suggestie over hoe wij bepaalde dingen kunnen verbeteren, horen wij dat graag!

Bezoekadres:
Admiraal Helfrichweg 4
2901AB Capelle aan den Ijssel

Tel: (010) 737 00 59
E-mail: online@sahan.nl

Openingstijden
maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00